Boek uw verblijf

Conservatorium Playlists

For yderligere at forbedre dit ophold på konservatoriet, er vi glade for at dele vores eksklusivt kuraterede playlister, som kan afspilles under hele dit ophold hos os.

Tryk på afspilningsknappen på vores Taiko Cuisine Playlist under din spiseoplevelse på værelset, eller lyt til vores Akasha Holistic Wellbeing Playlist, mens du gør dig godt tilpas i vores badeværelser på værelset, da de minder dig om en rolig spa. Og selvfølgelig, start vores Conservatorium Hotel Playlist, mens du nyder morgenmad i intimiteten af dit eget værelse eller suite for at fordybe dig helt.

Som et af de stiftende medlemmer af The Set Collection, er Conservatorium hotel et eksempel på de søjler af kunst, som samlingen er bygget på. Maleri, musik, arkitektur, skulptur, dans, film og litteratur – alt sammen manifesterer sig på forskellig måde for hvert medlemshotel. Det mest oplagte for Conservatorium er musik, givet hotellets tidligere beskæftigelse som hjemsted for Sweelinck Conservatorium, nu kendt som Conservatorium van Amsterdam, og fortsætter med at manifestere sig gennem den øjeblikkeligt genkendelige lysekrone lavet af violiner, der er anbragt inden for hotellets indgang.

Conservatorium Hotel Playlist

Taiko Cuisine Playlist

Akasha Holistic Wellbeing Playlist

Brown Noise

Bastiaan Woudt Playlist

Jasper Krabbé Playlist