HET CONSERVATORIUM HOTEL VERWELKOMT U GRAAG

Het Conservatorium hotel zal gasten een veilig en gastvrij verblijf blijven bieden. Lees 'The Set Collection Safe Stay' om meer te lezen over hoe wij zorg dragen voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en werknemers.

Houd er rekening mee dat het coronatoegangsbewijssysteem van toepassing is voor onze Brasserie & Lounge en alle vergaderingen en evenementen in onze ruimtes. Iedereen van 13 jaar en ouder dient een geldig coronatoegangsbewijs te tonen om toegang te krijgen. Iedereen van 14 jaar en ouder zal daarnaast ook zijn of haar identiteitsbewijs dienen te tonen.

BOEK DIRECT EN PROFITEER

Boek uw verblijf direct en u ontvangt €30 hotelkrediet (€60 bij suites) om uit te geven in onze restaurants of spa.

Verblijven van maandag tot donderdag profiteren daarnaast van een kamerupgrade naar de volgende categorie (bij het boeken tot en met Junior Suite, op basis van beschikbaarheid), vroege check-in (om een vroege check-in te garanderen dient de verwachte aankomsttijd doorgegeven te worden wanneer men boekt), late check-out (tot 15:00 uur) en gratis parkeren (om een plek te reserveren, gelieve uw kenteken te vermelden tijdens het boeken).

Wij garanderen de beste prijs. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Het Conservatorium is beroemd vanwege de schitterende Art Nouveau interieurs, die onder invloed van de bekende designer Piero Lissoni met karakteristieke elementen een nieuwe, uitstraling hebben gekregen. In onze ruime, lichte kamers en suites combineert het historisch erfgoed van het hotel perfect met de meest verfijnde moderne materialen, kleuren en technieken. U vindt er, in alle opzichten, het beste van beide eeuwen in terug.

LUXE IN HARTJE AMSTERDAM

Het Conservatorium hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxe, culturele hart van de stad, en is een architectonisch meesterwerk, dat een monumentaal historisch pand combineert met hedendaags design. Gasten kunnen hier genieten in diverse restaurants, de bar, de lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. In deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam op de P.C. Hooftstraat – letterlijk om de hoek. Voor zowel cultuur, ontspanning en zakelijk is dit een unieke locatie voor ieder bezoek.

AKASHA HOLISTIC WELLBEING

Luxe hotel Amsterdam Conservatorium hotel Amsterdam
Luxe hotel Amsterdam Conservatorium hotel Amsterdam

Amsterdam’s grootste hotel spa, het 1000 vierkante meter Akasha Holistic Wellbeing, biedt een 18 meter lang zwembad, uitgebreide fitnessfaciliteiten, een sauna, een jacuzzi en zeven behandelkamers. Innovatieve westerse praktijken worden gecombineerd met oude oosterse tradities voor de beste signature spabehandelingen in Amsterdam. Akasha is een ruime en rustige wellness waar bezoekers – midden in de stad – kunnen genieten van een privé-hamam voor scrubs en massages, en het enige watsu-zwembad van Amsterdam voor op maat gemaakte hydro-behandelingen en begeleide meditatie, evenals een privéstudio voor yoga, Pilates en meer. Een oase van rust en sereniteit in de bruisende stad Amsterdam.

RESTAURANTS & BAR

Vanuit de visie van het Conservatorium hotel op elegantie, bourgondisch leven en onderscheiding op cultureel gebied, zijn alle restaurants en de hotelbar zo ontworpen, dat die zowel gasten van ons luxehotel als inwoners en internationale bezoekers van Amsterdam zullen aanspreken. Het geheime ingrediënt: het bekroonde culinaire team achter ieder recept van de Brasserie, elk gerecht van Taiko en elke cocktail bij Taiko Bar.

Bellen
Reserveer uw verblijf
Plattegrond bekijken