HR Business Partner

Ben jij dat enthousiaste HR talent waar wij naar op zoek zijn?
Weet jij precies wat een hotelorganisatie nodig heeft, werk jij gestructureerd en sta jij altijd paraat met een oplossing voor jouw collega’s? Heb je daarnaast kennis van personeelsadministratie, arbeidsrecht en het coachen van teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Deze diverse en uitdagende rol geeft je de kans een verschil te maken in één van de beste hotels van de Benelux. Je bent de vraagbaak én fixer voor alle HR gerelateerde vragen en je weet vlug te schakelen tussen arbeidsrechtelijk zaken en het oplossen van complexe personeelsvraagstukken. Richting het management team doe je aan verwachtingsmanagement en zorg je ervoor dat alles correct geregistreerd wordt in het HR systeem. Daarnaast verdiep jij je graag in een dossier om dit vervolgens projectmatig tot in de puntjes uit te werken. Jij bent de zelfstandige specialist op de afdeling en voor het hotel.

Hier kom je (in) te werken

Het Conservatorium Hotel heeft meer dan tweehonderd medewerkers, met verschillende professies en achtergronden. Het heeft een bekroonde spa (Akasha), 129 prachtige kamers en suites, een all-day-dining (Brasserie & Lounge), een flagship restaurant (Taiko Cuisine), een bar (Taiko Bar) en 6 meeting rooms.

 De afdeling HR bestaat uit de HR Director Marjan, zij is de eindverantwoordelijke voor alle HR gerelateerde zaken. Jij bent als HR Business Partner verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, en de rechterhand van Marjan. Stephanie (momenteel op verlof) draagt normaliter zorg voor alle administratie omtrent in-, door- en uitstroom, mutaties en voor alle eerstelijns vragen vanuit de medewerkers. Daarnaast werk je met Sjoerd die invulling geeft aan de recruitment zijde van het hotel. Ook hebben wij altijd HR trainees die het team aanvullen en ben jij als stagebegeleider betrokken bij het mooie proces om young professionals op te leiden voor het HR vak.

 Je schakelt veel met alle afdelingshoofden, het is belangrijk dat je hier de uitdaging in ziet om een goede verstandhouding op te bouwen. Collega’s zullen bij jou terecht komen met hun vragen en het is van belang dat jij daar correct en spoedig antwoord op geeft.

 Het Conservatorium Hotel is een vijf-sterren luxe hotel in hartje Amsterdam. Meermaals zijn wij geselecteerd als een van de 25 beste hotels in Europa. Met gasten uit alle windstreken, zorgen wij er samen voor dat ieder verblijf memorabel is. Samen met de zusterhotels in Londen, Parijs en Jerusalem opereren wij op het allerhoogste niveau.

Wie ben jij?

Als onze nieuwe HR Business Partner ben jij assertief, zelfstandig en heb jij er geen moeite mee om verschillende dossiers op te pakken. Voor het verwerken van cijfermatige data draai jij je hand niet om. Je kan goed omgaan met druk en het managen van verwachtingen vanuit de organisatie. Daarnaast werk jij graag verbindend en weet je mensen samen te brengen, met het oog op het gedeelde succes.
Daarnaast zijn de volgende zaken belangrijk wanneer je besluit te solliciteren:

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je hebt inhoudelijke kennis van AFAS;
  • Je hebt meerdere posities binnen de horeca vervuld, bij voorkeur ook als HR Business Partner;
  • Opleiding aan de hotelschool is een plus, ervaring in HR is belangrijker. Dus ook zonder diploma, maar met de juiste instelling en ervaring, heb je kans op deze baan;
  • Jij bent de specialist! Je hebt kennis van personeelszaken, arbeidsrecht en kan goed omgaan met complexe vragen vanuit het team;
  • Je staat stevig in je schoenen. Je kan omgaan met (werk)druk en je kan snel schakelen.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Salaris in verhouding van schaal 8 van de horeca CAO. Daarnaast zorgen wij voor je uniform, een gedeeltelijke reiskostenvergoeding (vanaf 10KM) en een in-house ervaring na je eerste jaar in dienst;
  • Een inspirerende werkomgeving. Het is een prachtig hotel waar je vol trots rondloopt tijdens je werktijden. Je krijgt de kans te leren middels vak- en crosstrainingen;
  • Korting in onze hotels, restaurants en spa;
  • Periodieke personeelsfeesten.

Ben je enthousiast?

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Sjoerd Jobse (Recruiter) via 0611762028.

Wil je gelijk solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@conservatoriumhotel.com.

Call
Book a Stay
View map
Close