HR Business Partner

Ben jij dat enthousiaste HR talent waar wij naar op zoek zijn? Weet jij precies wat een hotelorganisatie nodig heeft, werk jij gestructureerd en sta jij altijd paraat met een oplossing voor jouw collega’s? Heb je daarnaast kennis van personeelsadministratie, arbeidsrecht en het coachen van teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Deze diverse en uitdagende rol geeft je de kans een verschil te maken in één van de beste hotels van Europa. Je bent de vraagbaak én fixer voor alle HR gerelateerde vragen en je weet vlug te schakelen tussen arbeidsrechtelijk zaken, projecten en het oplossen van complexe personeelsvraagstukken. Richting het management team doe je aan verwachtingsmanagement en zorg je ervoor dat alles correct geregistreerd wordt. Daarnaast verdiep jij je graag in een dossier om dit vervolgens tot in de puntjes uit te werken. Jij bent dé zelfstandige HR-specialist voor het gehele hotel.

Hier kom je (in) te werken

Het Conservatorium Hotel heeft meer dan tweehonderdvijftig medewerkers, met verschillende professies en achtergronden. Het hotel heeft 129 prachtige kamers en suites, een all-day-dining (Brasserie & Lounge), een flagship restaurant (Taiko Cuisine), een bar (Taiko Bar) een bekroonde spa (Akasha) en 6 meeting rooms.

Jij bent als HR Assistantverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de rechterhand van de HR Director, die op strategisch vlak werkt. De HR Administrator (momenteel op verlof) draagt zorg voor alle administratie omtrent in-, door- en uitstroom; en voor alle eerstelijns vragen vanuit de medewerkers. Daarnaast werk je met de Recruiter, die invulling geeft aan de werving en selectie van het hotel. Het team wordt ondersteund door HR stagaires en jij bent als stagebegeleider betrokken bij het waardvolle proces om dit jonge talent op te leiden in het HR vak.

Je schakelt veel met diverse afdelingshoofden, het is belangrijk dat je hier de uitdaging in ziet om een goede verstandhouding op te bouwen. Collega’s zullen bij jou terecht komen met hun vragen en het is van belang dat jij daar correct en spoedig antwoord op geeft.

Het Conservatorium Hotel is een vijf-sterren hotel in hartje Amsterdam. Meermaals zijn wij geselecteerd als één van de 25 beste hotels in Europa. Met gasten vanuit alle windstreken, zorgen wij er samen voor dat ieder verblijf memorabel is. Samen met onze zusterhotels in Londen, Parijs en Jerusalem opereren wij op het allerhoogste niveau van gastvrijheid.

Wie ben jij?

Als onze nieuwe HR Assistantben je assertief, zelfstandig en heb jij er geen moeite mee om verschillende dossiers tegelijkertijd op te pakken. Voor het verwerken van cijfermatige data draai jij je hand niet om. Je kan goed omgaan met druk en het managen van verwachtingen richting de organisatie. Daarnaast werk jij graag verbindend en weet je mensen samen te brengen, met het oog op het gedeelde succes.

Daarnaast zijn de volgende zaken belangrijk wanneer je besluit te solliciteren:

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je hebt meerdere posities binnen de horeca vervuld, bij voorkeur ook als HR Assistant of HR Officer;
 • Opleiding aan een hotelschool is een plus, ervaring in HR is belangrijker. Dus ook zonder diploma, maar met de juiste instelling en ervaring, heb je kans op deze baan;
 • Jij bent de specialist! Je hebt kennis van personeelszaken, arbeidsrecht en kan goed omgaan met complexe vragen;
 • Je staat stevig in je schoenen. Je kan omgaan met (werk)druk en je kan snel schakelen;
 • Je hebt inhoudelijke kennis van AFAS.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Salaris in verhouding van schaal 8 van de horeca CAO. Daarnaast zorgen wij voor je uniform, een gedeeltelijke reiskostenvergoeding (vanaf 10KM), pensioenregeling en een in-house ervaring na je eerste jaar in dienst;
 • Een inspirerende werkomgeving. Het is een prachtig hotel waar je vol trots bijdraagt aan ons gedeelde succes;
 • Je krijgt de kans te leren middels vak- en crosstrainingen;
 • Korting in onze hotels, restaurants en spa;
 • Periodieke personeelsfeesten.

Ben je enthousiast?

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Sjoerd Jobse (Recruiter) via 0611762028. Wil je gelijk solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@conservatoriumhotel.com.

Call
Book a Stay
View map
Close